Любима Кола
5 posters
Страница 1 от 1
Re: Любима Кола
Последната промяна е направена от muscle_carz_rule на Вто Фев 19, 2008 3:52 pm; мнението е било променяно общо 1 път
М3-ката кърти мивки
Pantera94- PRO
- Брой мнения : 43
Местожителство : Пловдив
Brato kak 6e karti mivki kato ervoto na RYO e mn po dobroPantera94 написа:М3-ката кърти мивки
ivailo_996- Брой мнения : 14
Местожителство : Sofiq
M3-ката е по добра
Pantera94- PRO
- Брой мнения : 43
Местожителство : Пловдив
Brato kak 6e karti mivki kato ervoto na RYO e mn po dobro
ем добре ве батка скиваи ти винила на EVO-то, виж на прозореца отзад decal-а как е на цветен фон ми обясни и плюс има decals дето вобще ги няма ае направи ми ти подобна на EVO-то щом можеш !!!
ко успеиш та признавам
6то трябва да е са6татаmuscle_carz_rule написа:Brato kak 6e karti mivki kato ervoto na RYO e mn po dobro
ем добре ве батка скиваи ти винила на EVO-то, виж на прозореца отзад decal-а как е на цветен фон ми обясни и плюс има decals дето вобще ги няма ае направи ми ти подобна на EVO-то щом можеш !!!
ко успеиш та признавам
това не е ЕVO-то на Ryu това е EVO с последния боди кит, ма и без лепенки и газарска боя пак си изглежда добре
Наистина това е EVO-то на RYO.Това на снимката в моя каментар е моето,което е малко по-добро 6от има 1 добавка пове4е от това на RYO.А и според мен гьзарските лепенки не са задьлжителни.ДАже Вьобште няма хужда от тяx.muscle_carz_rule написа:еи ти го ЕВО-то на Риу требваше аз да го снимам
[/ur
l][url=https://servimg.com/view/12010577/39]
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите